Ondanks de rodeneuzentraining van de ochtend met een grote aanwezigheid van heren 1 en dames 1, moesten beide teams vanavond toch weer aan de slag. De heren in een thuiswedstrijd tegen VDK Gent met een eerste setwinst in de liga A en de dames met een uitwedstrijd tegen Kivola Riemst.

Het was niet omdat Kivola op de laatste plaats stond, dat er niet gevolleybald moest worden. Kivola begon met een zware opslagdruk en bracht hierdoor  onze dames soms wat aan het twijfelen, maar het aanvalsgeweld van Stephanie, Lies en Tara hielden Amigos meer dan in koers. Tara Lauwers vond haar middenspeelsters als nooit tevoren en Leen en Hélène bedankten hiervoor met meer dan een gave partij. Uitslag 19-25

 

In set 2 bleef Hélène in de midden ten koste van Alana en bovendien bleef zij scoren en goede services uit haar mouw toveren. Ook Stephanie haalde verschillende malen de handen op elkaar. Ook al probeerde de coach van de tegenpartij  met vele wissels zijn ploeg op de rails te houden,Amigos bleef agressief spelen en onze setter Tara heerste aan het net. Setstand 21-25

In de derde set leek alles op wieltjes te lopen en Amigos stevende naar een vlotte winst, maar Kivola bleef zich verdedigen en liep vlot naar een gelijke stand. Met de ervaring van een sterke Leen Adams en van een homogene Lies Eykens liet Amigos ook de zege in deze laatste set niet ontglippen. Eindstand 22-25.

Met deze 12 op 15 mogen we zeker niet mopperen en kunnen we al een beetje beginnen te dromen, nochtans volgende zaterdag wacht ons al een thuiswedstrijd van jewelste, namelijk tegen Dauphines Charleroi.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top