Met het recente bekersucces nog in het achterhoofd staat de volgende belangrijke opdracht weeral te wachten voor dames 1. Het nog zonder zege zijnde Kivola Riemst wacht de dames zaterdagavond zeker met getrokken messen op. Hoewel hun situatie nu niet als hemels kan beschouwd worden, vechten zij steeds tot het uiterste. En een gewaarschuwde ploeg mag zelfs gerekend worden voor twee. Dus onze dames moeten aan hun mooie reeks maar weer een vervolg breien.

 

Heren 1, toch met lovende kritiek teruggekeerd uit Maaseik, ontvangt zaterdag de heren van VDK Gent, die toch al één zege op hun conto hebben staan. Na het moeilijke begin met Roeselare, Antwerpen en nu pas Maaseik zijn onze heren nu toe aan een reeks wedstrijden met enige mogelijkheden. Dieter Melis en zijn manschappen gaan er alles aan doen om onze supporters te behagen.

Zondag ontvangen dames 2 de dames van Haasrode, die evenals als onze meisjes op een vijfde plaats staan. Dus een open potje volleybal op zondagmiddag. Op hetzelfde moment spelen heren 3 hun thuiswedstrijd tegen Helios Zonhoven, dat slechts 3 punten meer heeft dan onze jongens. Coach Jonas zal wel iets uit zijn hoge hoed toveren om er een speciale match van te maken.

Heren 2 mogen zondag op reis naar Guibertin, die op een gedeelde zesde plaats staan met onze heren. Nieuwsgierig hoe heren 2 deze uitwedstrijd gaan aanpakken.

Iedere kok of restaurant heeft zo zijn geheimen. Na een lang en diepgaand onderzoek hebben we bij chef Willy ook zijn geheim ontrafeld. niet te geloven, maar waar!!!!!

thFA13WS6U

Niettemin een reden te meer om ons buikje te laten verwennen door hem en zijn enthousiaste ploeg tijdens het weekend. Bovendien kan je tevens genieten van een stevige partij volleybal vanuit de loges.

 

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top