Even de absurde gebeurtenissen indachtig met een minuut stilte, vatte de wedstrijd aan met scherp aanvalsgeweld van beide teams. Tot 11-11 losten beide ploegen mekaar geen vin. Stephanie Van Bree en Lotte Vandendriessche bleven aanvallend hun ding doen, zodat onze dames tot 18-19 bij bleven. Maar enkele haperingen bij  Amigos leidden onmiddellijk en onverbiddellijk naar een 18-25.

In de tweede set bleef VDK het tempo opvoeren, zodat Amigos op achtervolgen was aangewezen. Ook onze legendarische  vechtlust bleef achterwege. Vandaar het zware setverliesmet 12-25.

Een herboren Amigos vatte de derde set beter aan met een sterke Lies Eykens en een felle Lotte. Tot 8-5 bleef Amigos de betere. VDK kwam steevast terug in wedstrijd en dit leidde naar 13-13. Maar eenmaal Agnes Pallag en Christine Anthony  onder stoom kwamen, moesten onze dames wijken voor het Gentse aanvalsgeweld.Van 15-19 ging het pijlsnel naar 18-25.

Jammer, de affiche leek mooi, maar het reultaat was minder. VDK was in bijna alle opzichten iets te sterk voor ons, niettegenstaande de soms mooie acties van onze dames. Dinsdag kunnen de dames hun thuisreputatie weer eer aan doen in de 1/4 finale van de beker van België tegen VC Oudegem.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top