Woensdagavond wisten heren 2 onverwachts de zege binnen te halen tegen de Mitters uit Wespelaar. In de eerste twee setten gingen de Mitters aanvallend zo te keer, dat er heus niets aan te doen was. Gelukkig veranderde het spelbeeld de laatste setten en konden onze heren de fel gesmaakte zege binnen halen door inzet, vechtlust en enkele doordachte wissels van coach Peter. Nu zaterdagavond wacht hen weer dijk van een wedstrijd bij het op de tweede plaats staande Rembert Torhout.

Ook heren 1 wacht een uitdaging als geen ander bij Noliko Maaseik. De Limburgers kenden nog geen setverlies en zijn thuis amper te verslaan. Misschien kunnen Dieter Melis en zijn manschappen toch in positieve zin verrassen.

Zondag ontmoeten heren 3 één der ploegen uit het koppeleton in de eerste divisie, namelijk Volley Haasrode Leuven. Jonas Van Wezenbeeck en zijn mannen zijn nooit volledig te vatten en kunnen misschien wel eens stunten.

Ook dames 2 staat eveneens voor een rasechte topper, zij ontvangen ook zondag de leider in de tweede divisie Lizzards Lubbeek en misschien lukt hen wel een stunt.

Maar de echte topmatch staat zaterdagavond geprogrammeerd met dames1 tegen VDK Gent. Beide teams staan op een gedeelde tweede plaats met beide slechts 1 setverlies. Enkele buitenlandse vedetten, gekoppeld aan de inbreng van topcoach Jan De Brandt en de meerwaarde van Elies Goos maken van VDK Gent een heuse kandidaat voor play-off1. Dus een must voor al onze supporters om dames 1 naar de zege te begeleiden samen met de leuke Amigosvos.

aank2Niet alleen op het terrein een stoet van topmatchen, maar in de kamer van team Willy heerst er een gezonde nervositeit om weer tot een topprestatie qua gastronomie te komen. We zijn weer uiterst nieuwsgierig naar zijn masterkok bereidingen.

kokkie

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top