In een temperamentvolle, maar tevens verschrikkelijk warme zaal hadden onze dames het niet gemakkelijk om hun normale spel te ontwikkelen. Amigos was wel verrassend gestart met een receptiesterke opstelling met Tara Lauwers, Tara Daerden, Stefanie Van Bree, Alana Schuermans, Lies Eykens, Leen Adams en natuurlijk libero Lise Schuerwegen. Tot 20-20 moest er gebikkeld worden dat het niet schoon was, maar uiteindelijk won de ervaring het bij 21-25.

In de tweede set was het spelbeeld hetzelfde. Richa bleef de leiding nemen en vocht als verbeten, maar nu voerde coach Pascale een dubbele wissel uit bij 18-15 achterstand. En onze youngsters Lotte en Sarah zetten Amigos terug op de rails om weer de set te winnen bij 21-25.

Sarah Vermote mocht blijven staan als spelverdeelster en de gekende vloer van Michelbeke begon in de derde set de thuisploeg meer parten te spelen dan hun lief was. Eventjes werd er gevreesd dat de wedstrijd stil moest gelegd worden, maar de scheidsrechters bleven bij hun beslissing bij een voorsprong van onze dames, die eigenlijk niet meer in gedrang kwam.Ook de derde set werd binnengehaald bij 16-25 door enkele beslissende bloks van Alana.

Weer de volle 3 punten naar Sint-Antonius met verschillende hoge cijfers in receptie. We kunnen ons nu gaan opmaken voor de volgende belangrijke wedstrijden, namelijk tegen VDK Gent en VC Oudegem. Deze laatste op dinsdag 17 november om 20h30 voor de beker van België.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top