Ook Amigos speelde Champions League en won afgelopen week tweemaal de finale met de meisjes U 19, waarvoor een dikke proficiat. Maar dit is slechts het begin van wat menig supporter zou omschrijven als een aartsmoeilijk weekend.

Heren 1 ontvangen zaterdagavond voor de tweede keer op rij de landskampioen Knack Roeselare, dat wel op woensdag voor de echte Champions League op verplaatsing moest naar het prestigieuze Civitanova. Kunnen Dieter Melis en zijn mannen ditmaal stunten met een topwedstrijd?

 

Zondag moeten onze heren 2 de komst van leider VC Gembloux doorstaan en dit om 16h00. Wat gaan onze jongens hier tegenover zetten?

Ook heren 3 krijgt een topper van jewelste voorgeschoteld, namelijk Stalvoc Beverlo en dan nog op verplaatsing. Roel Nuyts en zijn mannen zullen zeker een voor een warm ontvangst zorgen, maar juist daarin schuilt onze sterkte. In het nauw gedreven zijn we beresterk.

Geen sinecure voor dames 3. Zaterdag krijgen zij Mendo Booischot op bezoek. Beide ploegen hebben 5 punten, dus tijd voor hen om eens de broodnodige zege thuis te houden.

Dames 2 gaan op reis, maar niet zo ver. Zij moeten naar Camba Geel, die momenteel op de tweede plaats staan met slechts 2 punten meer als onze dames. In de heenwedstrijd konden onze meiden nipt winnen tegen hen, wat gaan ze nu doen?

Dames 1, als medeleider, moeten naar Brakel, het land van Herman en Alexander De Croo. Richa Michelbeke in het tussenseizoen overgekomen van de liga B en heeft zich wel stevig versterkt met ondermeer twee buitenlandse speelsters, de Canadese Kaiva Mateus en de Amerikaanse Gillian Howard. Maar zal dit genoeg zijn om onze pletswals onverrichter zake terug te sturen naar Sint-Antonius?

Turkey Drinking Beer Funny Clipart Large 1

Ook het team van chefkok Willy speelt weer een thuiswedstrijd. Hier geen services, geen bloks maar wel pittige gerechten met smashing lekkere smaken. Smikkel, smikkel.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top