Zoals de herfstbladeren deze dagen ongebreideld naar beneden komen en daardoor de naaste omgeving prachtig kleuren, zo ook regent het topaffiches voor de Amigos-leden.

Vrijdag al begint het sportief weekend met een uitwedstrijd van Dames 1 naar Turnhout sporthal De Hoogt. Om 20h30 start deze beker van België-wedstrijd en hopelijk kunnen onze dames de lijn doortrekken van de laatste weken. Na de winst tegen VC Kasterlee hopen we voor niets minder dan een mooie zege in Turnhout, maar laten we vooral het vel van de beer niet vroegtijdig opeisen.

Zaterdag dan gaan heel wat jeugdwedstrijden door, gevolgd door wedstrijden van dames 9 en heren 9. Maar dan volgt de topper met het bezoek van Knack Roeselare in het kader van de beker van België. Onze heren stelden zeer zeker niet teleur in hun eerste liga A wedstrijd tegen Callant Antwerpen en kregen zowel van eigen supporters als die van de tegenpartij soms bewonderende opendoekjes.Wim Cox als kapitein en Kevin Geerinckx stalen ieders hart met hun knappe acties en trokken hierdoor hun club naar een ongekende hoogte. We hopen hierdoor op een leuke bekerwedstrijd en misschien zijn de volleybalgoden ons goedgezind.

Zondag 1 november is er een beperkt programma, maar toch 1 uitschieter.Onze A-jeugd neemt het op tegen die van Hermes Oostende in de Vlaamse Jeugdbeker om 16h00. Een zeer interessante match, gevolgd door heren 5 en heren 7. Bovendien blijft superchef Willy actief aan zijn vuren, wat in deze herfstperiode toch weer een opstekertje is.

funny chicken cook me like one of your french fries 540x434

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top