De wedstrijd startte met de nodige moeilijkheden voor onze dames, zelfs de nieuwe en flukse mascotte met nr 1 had wat vertraging door enkele vestimentaire problemen. Gelukkig bleven onze dames rustig en gedecideerd naar oplossingen zoeken en met Lies Eykens aan service kwamen we een eerste keer toch al wat dichterbij. Maar Lotte Vandendriessche zette de kroon toch op het werk met enkele rake aces en Alana Schuermans kon bij 25-22 gezwind uitmaken. Opmerkelijk was dat Barbar de dans leidde tot 19-19, maar door sterk verdedigend en serverend werk van Amigos gingen we met 1-0 de kantwisseling tegemoet.0N8A5092

 

In de tweede set kenden we een zelfde scenario, maar Lies weer kon bij 10-10 de achterstand goed maken.Van dan af stond er geen maat meer op Amigos en vlotjes gingen onze dames naar een leuke 25-17.

De laatste set vertrokken de Amigas nu sterk tegen de Barbar Girls. Onder impuls van Stephanie Van Bree stevende Amigos naar een veilige 20-7, om met nog enkele duidelijke en zeer dodelijke acties te eindigen bij 25-12. Het verschil zat hem in de 14 aces van ons tegen 5 voor Barbar en in receptie haalden we 56% tegen 39%. Lang geleden dat we het nieuwe seizoen met een zes op zes konden starten. Met een dromende en immens gelukkige voorzitter werd de eerste nacht van Amigos stijlvol ingezet. Ook heren 2 deden hun duit in het zakje met een opgemerkte toogdienst.

Volgende week dinsdag spelen we op Kasterlee voor de beker van Antwerpen en op vrijdag a.s. tegen VT Turnhout voor de beker van België telkens om 20h30. Supporters steun de dames in deze 2 belangrijke wedstrijden. Het belooft weer mooi te worden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top