Nog steeds geen Heren 1 in actie, maar de zenuwachtigheid neemt met de dag toe naarmate D-Day op woensdag a.s.nadert tegen Callant Antwerpen.

Het weekend start al op vrijdag om 20h30 met een uitwedstrijd van Dames2 bij VBC Zandhoven voor de beker van Vlaanderen. Zandhoven speelt wel een reeksje hoger dan onze dames, maar gezien hun rangschikking en mits een zeer goede mentaliteit moeten onze dames erin slagen toch een mooi resultaat bijeen te spelen aldaar.

Zaterdagavond gaan dames1 voor de eerste maal voor eigen publiek van start. In het tussenseizoen ruilde Stephanie Van Bree Barbar voor onze club en dat zal wel heus wat emoties losmaken, daarentegen ging 2 seizoenen geleden Britt Thielemans de omgekeerde weg. Samen met het breaking news van dames 1 een reden om weer met zijn allen af te zakken naar de Arena.

 

Patrik en zijn dames 3 wachten een moeilijke uitwedstrijd bij de leider Arvoc Arendonk. Deze wedstrijd is steeds een geladen match, maar juist daarin zijn dames 3 steeds op hun best.

Het zwaartepunt van het weekend ligt ditmaal op zondag. Heren 3 krijgen het bezoek van Haasrode C, dat reeds een aantal nederlagen kende tegen onder meer Zonhoven, Haasrode B, Maaseik en Lizzards. Dus een ideale gelegenheid om hun puntenaantal weeral te verhogen.

Heren 2 hebben een heuse trip voor de boeg naar Thimister en bovendien krijgen zij daar een sterke tegenstrever voorgeschoteld. Slechts 1 punt minder dan onze heren.Vandaar een sterke prestatie gevraagd van heren 2.

Ook dames 2 moeten nog de arena in tegen het tweede team van Riemst. Geen onmogelijke taak voor Tom en zijn meiden, maar toch zal er weer een serieuze inspanning gevraagd worden. Om dan de dag af te sluiten met een leuke wedstrijd van onze dames juniores, een mix van talent uit dames 1, dames 2 en de A-jeugd. Interessant gegeven hoever deze ploeg kan geraken?

Bovendien staat chef Willy en zijn team weer paraat voor tongstrelende gastronomie.

swedish chef

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top