Dames 1 kende nochtans een degelijk begint tegen Datovoc Tongeren en startte met nieuwkomers Hélène Mertens en Stephanie Van Bree, bijgestaan door Tara Lauwers, Lotte Vandendriessche, Lise Schuerwegen, Lies Eykens en Leen Adams. Gaandeweg de eerste set nam Tongeren het commando over en werden de Amigos-meisjes verplicht te achtervolgen. Spijtig genoeg zorgden teveel kleine individuele foutjes aan onze kant, dat de kloof niet gedicht kon worden. Zelfs de inbreng van Sarah Vermote en Alana Schuermans kon het tij niet doen keren.

 

In de tweede set een gans anders ingesteld Amigos. Zij speelden terug het degelijk spelletje volleybal, dat ons gekend is. Gans de ploeg scoorde nu met Stephanie en Lotte als zeer sterk. Alana Schuermans ook een nieuwe middenspeelster verving Hélène en dat was zeker geen foute keuze. Wat ook Tongeren probeerde, onze dames bleken nu in hun sas te verkeren en onder de luide aanmoedigingen van de vele en trouwe supporters was er echt geen houden aan.

Ook set 3 en 4 gingen naar Amigos alhoewelTongeren zich toch niet helemaal liet gaan. Einduitslag 1-3 (25-18, 18-25, 16-25,       19-25).

Ook heren 2 wist de zege thuis te houden tegen Bruxelles est met een zuivere 3-0, heren 3 wou zeker niet onderdoen en versloeg in Kasterlee de thuisploeg eveneens met 0-3. Dames 2 kende zeker in Kasterlee weer een stevige volleydag en versloeg eveneens de thuisploeg met een mooie 0-3.

Zondag om 18h00 in het kader van de beker van Antwerpen de topper van heren 2 tegen VC Zoersel, dat dit weekend zijn competitiematch eveneens won met 0-3 tegen topsport Vilvoorde.

Een wedstrijd om naar uit te kijken. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top