Ook dames 1 start haar competitie met wel een aartsmoeilijke verplaatsing naar Datovoc Tongeren. Beide ploegen kennen elkaar door en door en dat zal wel leiden tot een schaakspelletje van jewelste. Benieuwd met welke spitsvondigheden Pascal zal uitpakken om de zege terug naar Amigos te brengen.

 

Dames 2 gaat naar VC Kasterlee en wil alleszins de wedstrijd van vorig weekend hier wegspelen, bovendien is Kasterlee de volgende tegenstrever van dames 1 in de beker van Antwerpen. Dus een mooie affiche voor onze tweede ploeg.

Ook heren 3 gaat op bezoek naar Kasterlee en wil oh zo graag puntjes sprokkelen. Jonas en de ganse bende gaan ervoor en hebben zeker na de felle trainingen er de nodige moed op.

Dames 3 speelt ook zaterdag een thuiswedstrijd tegen VC Mortsel, dat zich wel heeft versterkt met enkele sterkhouders van hun eerste ploeg. Dus Patrik en zijn discipelen kunnen zich best opmaken voor een stevige pot volley.

Heren 2 gaan voor een dubbel weekend. Met zaterdag een match van de competitie tegen VC Bruxelles Est. Hier moet zeker de mogelijkheid zijn om hun puntentotaal te verbeteren en zondag om 18h00 de klapper in het kader van de beker van Antwerpen tegen niet minder dan VC Zoersel, dat in liga B hoge ogen oogst.

Genoeg redenen om weer goedgemutst af te zakken naar onze Arena en zich tevens te laten verwennen op culinair vlak door maestro Willy in zijn keuken.

Koksmutskaart

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top