De clubleuze ten top "one team, one dream, one family" is zeker van toepassing op heren3. Met duivel-doet-al Tine Verstraelen aan het blad en haar levensvriend Jonas Van Wezenbeeck als doorwinterde trainer-coach, kan het niet misgaan met deze ploeg.

Tine

Na een boerejaar in de 2e divisie volgde dan plotseling de promotie naar de 1e divisie, wat meer dan een terechte beloning was voor hun optreden tijdens het seizoen 14-15. Spijtig voor hen versaste middenman Ben Van Den Bergh ook nog naar heren 2, wat zeker voor heren 3 een aderlating betekent. Niettemin zijn we er zeker van dat  Stijn De Vijlder en zijn kompanen ook zonder deze toch een belangrijke rol kunnen spelen in deze nieuwe uitdaging.

Vorig weekend konden zij dan thuis starten, tegen één der titelkandidaten Stalvoc Beverlo met trainer-coach-speler Roel Nuyts, die vorig jaar nog lid was van onze eerste herenploeg.Na een spannende partij moesten onze mannen toch het onderspit delven, maar toch denken we dat zij mits nog wat aanpassing aan het niveau geen onaardige toon zullen zetten in deze reeks.

Woensdag en vrijdag kan je hen bewonderen tijdens de training en meestal zondags spelen zij ook hun thuiswedstrijden.

Heren 3

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top