Wat gebeurt er onder het waakzame oog van ploegbegeleider Patrick?

Dames 2 manageraJuist, dames 2 is afgelopen weekend van start gegaan met een thuiswedstrijd tegen het op papier als sterk beschreven titelkandidaat Camba Geel. Coaches Tom Spitaels en zijn assistent Robin Blondeel hebben in de voorbereiding niet stil gezeten en dames 2 de nodige schwung gegeven. Hoewel de kern praktisch behouden bleef, werden er nog enkele jongeren aan getoevoegd zodat Tom en Robin op een vrij homogene groep beroep kunnen doen.

 

Vorig seizoen werd aan de ploeg een nieuwe identiteit gegeven, dit seizoen wordt er van kapitein Dana Blondeel en haar maatjes gevraagd om dit in ware daden om te zetten en blijkbaar met deze onverhoopte zege van 3-2 gingen zij dus goed uit de startblokken; Tom, als geen ander verweven met de kwaliteiten van zijn meisjes, wil immers door intensieve techniektraining hen laten proeven van een mogelijks hoger niveau. Maar dit kan enkel bereikt worden door  een eigen inbreng aan inzet, werklust en trainingsijver.

Wie deze enthousiaste bende aan het werk wil zien, kan steeds eens komen kijken op woensdag en vrijdag tijdens de training en meestal zondags om 17h30 voor hun thuiswedstrijden.

Dames 2

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top