Vandaag zetten we de echte toppers in beeld. Actief op, rond, binnen en zeker in de cafetaria zijn de heren 9 het ware boegbeeld van volleybalclub Amigos. Gedreven als geen ander om de tegenstrever in de luren te leggen, onvermoeibaar in het spelen van een vijfde set, constant mekaar coachend, onvermurmbaar aan de servicelijn en staalhard aan het net zijn al deze beschrijvingen slechts een schim van hun ware gelaat. Oppergod Wif Moorkens leidt met  charme van de Godfather zijn discipelen naar de zege of streeft alleszins naar het algemene respect bij alle tegenstrevers.

Donderdagavond is hen heilig. Wie kan deze stoere mannen weghouden van hun wekelijkse trainingen, wie gaat hun liters zweet drogen dat zij zorgvuldig terug aanvullen met sloten overheerlijke frisdrank? Enkel hun leider kan binnendringen in het binnenste van hun ziel, zij het met een gigantische Boma-worst of een klomp heerlijke kaas. Maar het noodlot kan soms hard toeslaan, want nu zaterdag gaan zij de arena in met een gigantische derby in het verschiet tegen heren 8. Wat een ellende, maar kom zaterdag hen toch maar steunen in deze hartverscheurende match.

Heren 9Wat heren 9 voor Amigos betekent, geldt eveneens voor dames 4. Ooit waren deze dames het uithangbord van de damesafdeling en bevolkten zij het toenmalige dames 1. Sindsdien bleven zij Amigos trouw en met de ouderdom gingen zij ook lager spelen, maar bleven zij  trouw de blauw-gele kleuren steunen.Woensdagavond kleuren zij  de Arena en laten daar menig litertje zweet, pakken zij nog steeds de meest onmogelijke ballen in verdediging en geven er nog steeds een lap op in aanval onder het goedkeurend oog van oppergod Christel Willems. Zij weet immers als beste hoe deze dames gemotiveerd moeten worden, leidt ze waar anderen het noorden zouden verliezen. Niet alleen zijn zij dames 4, maar zijn ook een echte vriendenkring waar het goed te vertoeven is.

dames4 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top