dames3

Met de start van de nieuwe competitie in zicht gaan we trachten elke ploeg van Amigos even in de picture te zetten. Vandaag starten we alleszins met dames 3 van Patrik Laurijssen. In de hoop voldoende tijd te hebben, volgen dan de overige ploegen. 

Hoewel de meeste ploegen nog koortsachtig aan het zoeken zijn naar de juiste samenstelling, de juiste taktiek en het juiste ritme, kan Patrik reeds op zijn twee oren slapen. Nochtans de hoogzwangere Evelien Van Overvelt, de reislustige Luna Blondeel en de herstellende Katrien Relecom ontbreken nog in Patrik's totaalplaatje.

Doelstellingen voor zijn ploeg blijven steeds dezelfde: een rustig seizoen spelen in de top van het klassement, de doorstroming verzorgen van enkele beloften en de boeman spelen voor alle ploegen, die absoluut kampioen willen spelen.

Inge Laurijssen, Sally Bauweraerts, Els Corluy, An De Koninck, Kim Vanderhaegen, An-Sophie Van Nederkassel, Valerie Van Dessel, Kathleen Teunen en Noesjka Theelen vormen de rest van deze leuke formatie met als grote sponsor "bompa Marcel".

Meestal spelen zij hun thuiswedstrijden zaterdags om 15h30, dus ideaal als voorspel voor de hoger spelende teams van Amigos, zodat zij tevens kunnen rekenen op heel wat trouwe supporters.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top