De beker van Turnhout en Amigos gaan al jaren hand in hand. Wie kent nog de leuze "Turnhout is van ons" niet? Wel nu zaterdag 22/08 gaat het kwalificatietornooi voor nationaal en divisie spelende damesploegen door in onze Arena. Natuurlijk is dit een schitterende aanloop voor het nieuwe seizoen voor Tom en Robin en hun meisjes. Te samen met dus dames2 zullen volgende ploegen aantreden vanaf 10h00: Lions Turnhout (liga B), VC Zoersel, N-Kempen en Beerse ( alle 1e div) en VC Kasterlee en dames 2 uit 2e div. Wie gaat hiervan de finale spelen op het einde van het seizoen?

Op zaterdag 29/08 gaan dan de heren aan de slag op hun reeds vermaarde Amigos-tornooi. Organisator Claude maakt er steeds werk van om een plejade aan topteams uit te nodigen en ziehier de deelnemende ploegen, die zeker de moeite waard zijn om weeral eens af te zakken naar onze Arena. Bovendien staat die dag in het teken van feestvieren met onze befaamde BBQ. De ploegen, die zullen aantreden vanaf 13h00 zijn: Amigos 2 en 3, VC Herenthout, Mendo Booischot, Volmar Ekeren, Berg-op Wijgmaal, VC Retie en VCH Leefdaal .

Aansluitend op dit tornooi speelt het pas gepromoveerde naar 1e nationale Amigos 2 een demowedstrijd tegen het Nederlandse VC Sliedrecht. Spektakel gewaarborgd van de nieuwe coach Peter Speckstadt en zijn discipelen.

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top