Afgelopen weekend stond er weer heel wat volleyball op het programma, zaterdagavond viel de eer aan onze Dames 1 om de strijd aan te gaan met de nummer 3 uit Liga A, met name Gent. Helaas moesten ze het onderspit delven met 3-0 van een zeer efficient Gent. Positieve noot in deze wedstrijd was het (korte) wederoptreden van onze Katrien Gielen. Morgen, dinsdag 10/2 om 20:30 staan onze dames terug op het canvas in de GEA Happel Arena tegen VC Oudegem. Met het einde van de reguliere competitie in zicht een belangrijke wedstrijd voor een plaatsje in de play offs. We hopen dan ook veel supporters te mogen begroeten !

 

Uiteraard is er ook nog een pak goed nieuws ! Heren 1 is met het mes tussen de tanden vertrokken naar Nivelles om terug te komen met de 3 punten waardoor ze stevig in het zadel blijven zitten voor de titel in Liga B. Voor Heren 2 was het even behelpen voor coach Peter Bierinckx met interim setter Bart Cox die de troepen eveneens naar een 0-3 winst kon helpen in Geetbets. Door winst van 14 wedstrijden op rij zijn ook zij de uitgeschreven titel kandidaat in eerste Divisie.

Natuurlijk was er ook zondag volleybal in de Arena, wat had u anders gedacht ? Dames 2 van Tom Spittaels slaagden erin om de punten thuis te houden tegen Bouwel, terwijl Heren 3 even het gewicht nam van Bolderberg en ook mocht zegevieren met 3-1 winst. Leuk geschenk voor kersverse papa Bart Jorens.

Tot slot was er ook nog Beker van Antwerpen volley waar we ondertussen reeds 9 ploegen hebben die de halve finales zullen spelen en reeds 2 finalisten.

Uiteraard rekenen onze Dames 1 morgenavond op jullie steun voor die felbegeerde plaats in de Play-Offs ! 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top