Zondagmorgen om 10u speelden de mu13 de halve finale van de beker van antwerpen. Coaches Robin en Julie konden rekenen op volgende speelsters:
Lise Van Den Broeck
Jolien Van Den Broeck
Anse Van Mirlo
Luna Dierckx
Noa Mintjens
Britt Switsers
Rune Verhoeven
Eline Holvoet
Elise Snoeckx

De supporters waren meer dan klaar en hadden de nodige trommels bij om de speelsters naar de overwinning te schreeuwen.

Set 1:
De 1e set begonnen Luna, Jolien, Lise en Anse aan de partij. Met enkele goede opslagen en krachtige aanvallen werd meteen de toon gezet door Amigos en we gingen rusten bij 4-8.
Na de time-out ging Amigos rustig verder. Jolien verzorgde de passen zodat Anse, Luna en Lise lustig konden scoren. Bij 10-16 leek er geen vuiltje aan de lucht. Bij kasterlee kwam nr8 in en scoorde meteen 3 punten met haar opslag. Kasterlee deed daar nog een paar plaatsballen bij en beende bij tot 17-19. Na een time-out voor Amigos waren de speelsters er met de kopjes weer bij en speelden ze uit 22-25.

Set 2:
Robin en Julie kozen ervoor om met dezelfde 4 te starten.
Kasterlee nam meteen een goede start en door enkele aanvallende fouten van Amigos liepen ze uit naar 8-4. De plaatsballen rendeerden aanvankelijk zodat ze hun voorsprong konden behouden 12-9. Britt mocht Anse komen aflossen en met enkele goede opslagen en 3 punten op rij bracht ze Amigos terug voor 15-16. Amigos maakte het zichzelf moeilijk en kwam 19-16 achter. Vanaf dan maakte Kasterlee aanvallende fouten en Amigos kroop door het oog vd naald 23-25.

Set 3:
Noa startte set 3 in plaats van jolien, samen met Luna, Lise en Anse. Amigos rook de overwinning en speelde bevrijd, 3-8. Kasterlee was aangeslagen en kon geen vuist meer maken. Elke plaatsbal werd opgeraapt zodat Noa mooie passen kon geven naar Luna, Anse en Lise. Eén voor één scoorden ze hun puntjes en Amigos kwam niet meer in de problemen 14-25

Dankzij deze overwinning spelen ze de finale van de beker van antwerpen in onze eigen GEA Happel Arena! Tegenstander daar word de winnaar van het duel mavoc Mechelen - Mendo Booischot.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top