Het nieuwe jaar is ondertussen een dikke week bezig en tijd dus om terug aan de slag te gaan. Niet alleen voor onze Chef Kok die van alles lekkers in petto heeft, maar ook voor Dames 1 en Heren 1 die op hun beurt zware tegenstanders te wachten staan.

Onze Dames 1 mogen op bezoek bij Farciennes die tijdens de eindejaars vakantie onverwacht Kasey Heckelman zagen verdwijnen wegens visa perikelen. Maar het laatst geklasseerde Farciennes heeft de puntjes broodnodig en zal dus super gemotiveerd zijn om het onze Dames flink lastig te maken.

Uiteraard is er ook in onze Arena een en ander te beleven, zo staat in eerste gewest het duel tussen Heren 7 en Heren 8 op het programma. Onze Heren 1 verwelkomen om 20.30 het negende geklasseerde Delo Zele, een ploeg die onze mannen de laatste jaren toch enkele malen het vuur aan de schenen hebben gelegd. Met zen allen dus op post om onze mannen in het nieuwe jaar naar de overwinning te schreeuwen.

Tot slot zondag gaan onze Heren 3 de strijd aan tegen Camba Geel en Tom Spitaels en zijn Dames 2 tegen Tesla Lint. Beide wedstrijden gaan van start om 17.30 in de Gea Happel Arena.

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top