Na het Europese optreden tegen Sopot, kregen we nu het Europees getinte Dauphines Charleroi voorgeschoteld. Voorwaar geen gemakkelijke opdracht met de temperamentvolle coach Pascual Saurin langs de lijn.

In de eerste set leek het in het begin een zware calvarie te worden, maar onze dames herpakten zich buitengewoon en liepen zelfs uit naar 24-21, maar toch slaagden les Dauphines erin mits enkele zware services de penibele situatie om te zetten naar winst met 25-27

De tweede set was er weer één voor de Amigos-dames. Hoe ook Charleroi probeerde, onze solide receptie en verdediging gaven geen krimp en met de stijlvolle en gesmaakte snelle aanvallen van Leen en Jana was ditmaal Amigos aan de winst met 25-21.

Set 3 en 4 werden onze dames steeds in het verweer geduwd en nu bewezen les Dauphines dat ook zij verdedigen kunnen. Het werd steeds moeilijker voor onze Amigas om nog te scoren, maar toch bleef de wedstrijd boeiend en mooi. Tweemaal werd verloren met identieke cijfers, namelijk 17-25.

Spijtig van de eerste set, anders hadden we zeker punten gepakt tegen dit toch wel steengoede Charleroi. Morgen nog één inspanning tegen Mavoc Mechelen en dan een meer dan verdiende rust.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top