Na de mooie afsluiter van onze Europese campagne tegen het Poolse ATOM Trefl Sopot willen we toch even de tijd nemen om enkele mensen, bedrijven en organisaties te bedanken waardoor we de mogelijkheid gehad hebben onze club toch weer van een ander daglicht te laten zien.

In de eerste plaats onze Sponsors Veco Meubelen, Eribel, Tubobel, Jako en Thicega die hun naam aan de Europese wedstrijden gelinkt hebben. Daarnaast hebben we op een uitmuntende logistieke steun van Maes Hoogwerkers/Montaco kunnen rekenen. De VVB voor het beschikbaar stellen van materialen. De talloze uitmuntende maaltijden geserveerd door onze huischef Willy en zijn Global Catering team. Johan Callens, Benjamin De Herdt en Etienne Mertens voor hun steun en advies in onze Europese doop.Koen Luts om ons te depanneren voor de e-score tegen Sopot. Het team van Sportlounge en Heat Events voor boarding en geluid.Onze vrijwilligers in het security team en de helpers voor het opzetten en afbreken van competitie hal en catering. Tim Verheyen en Tim Van Hemeldonck voor het leegmaken en terugzetten van de fitness in de heel vroege uurtjes.Het gemeente bestuur van Zoersel voor de ondersteuning. Onze gidsen Ludo Van Looveren,Marcel Van Ginneken en chauffeur Willy Baeten die er toch telkens weer voor dienden te zorgen dat iedereen op tijd en stond ter plaatse was. Dokter Yves Fortems voor zijn aanwezigheid tijdens de wedstrijden. Al onze tappers,ballenrollers,moppers, vegers,scorebord operators,team voor de inkom en gastspreker Caro Soons. Uiteraard was al het bovenstaande zinloos mochten we geen Dames 1 Team en omkadering hebben die het uiterste uit de kan hebben moeten halen om hard te trainen, hun werk een beetje aan de kant te zetten en de nodige papieren en testjes te verzorgen. 

Last but not least willen we ook nog alle supporters bedanken voor hun massale opkomst en sportief gedrag, onze Europese tegenstanders zullen hun bezoek aan Zoersel niet snel vergeten :-)

 

Bedankt allen namens het bestuur van GEA Happel Amigos en prettige feestdagen !

 

{besps}D1-Sopot{/besps}

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top