Na de ongelooflijk spannende wedstrijd van onze heren1 met nog een bizarder einde, lieten al onze herenploegen het beste van zichzelf zien in het weekend. Maar zeker is: al onze hoogste  ploegen prijken op een eerste plaats. Wat een gegeven.

Onze dames 1 moesten zondagavond het sterke VC Oudegem bekampen, maar vergrepen zich toch wat aan deze oost-vlaamse formatie. Ook hoe Lies Eykens de bakens wou verzetten en dit geldt ook voor het hele team, telkens zat er wel hand, een blok of een felle verdediging tussen om ons het scoren te beletten. En zoals zo dikwijls, wie niet scoort verliest meestal. De tweede set waren onze dames  er het dichtst bij maar VC Oudegem bleef gecontroleerd spelen en won met het kleinste verschil.

Alles bijeen bleven onze dames dapper vechten en kunnen met het nodige vertrouwen vertrekken naar Sopot. Een Europese topploeg voorwaar. En volgende zaterdag dan nog de topper van de week tegen Hermes. Leuk sinterklaasgeschenk. Toch nog vermelden dat dames 2 nogmaals aan het langste eind heeft getrokken. Top

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top