Hoewel de kelen dit weekend gesmeerd zullen moeten worden om Stijns "Amigos zingt en drinkt", moeten ook de nodige sportieve prestaties geleverd worden. Wat een uitdagingen.

Heren 1 in de juiste flow na de schitterende zege in Booischot ontvangen VC Global Wineries Kapellen met de flamboyante setter Yannick Sophie. Ongetwijfeld willen zij de valse noot spelen in het Amigos-recital maar onze jongens zijn vast van plan hun huid duur te verkopen in deze regelrechte derby. Heren 2, met een succesvolle B-trainer Peter Bierinckx, moeten naar regio-tegenstrever Beerse, die thans op een mooie 4e plaats staan. Vanzelfsprekend is de wedstrijd nooit tegen Beerse, want het is  steeds een koffie-dik kijken naar trainer-coach Jef Mol, hoe hij zijn manschappen gaat klaarstomen tegen zijn ex-Amigos. Heren 3 wacht zondag de confrontatie met de leider Helios Zonhoven in de tweede divisie. Groots zijn in grootse zaken is steeds de leuze van kapitein Stijn en zijn maten, curieus hoe dit gaat aflopen.

Willen onze dames 1 in de running blijven voor een play-off ticket, moet er wat geraapt worden zondag in Oudegem. Geen sinecure daar VC Oudegem zopas het quasi ongenaakbare Charleroi zijn eerste nederlaag toebracht. Gaan kapitein Leen toch vieren aldaar? Dames 2 met ex-Kasterlee speelster Jo kunnen hun rangschikking behouden mits winst tegen het juist onder hen staande Kasterlee. Kunnen zij het waar maken? En dan nog het wispelturige Dames 3, zij moeten naar Duvel Puurs. Hopelijk wordt dit geen helse toestand. Gevestigde waarden Inge en Tine kunnen hun ploeg daar wel doorheen helpen.

Ja dan rest er nog het hoofdstuk " Food and Beverage". Lopen, duiken, aanvallen springen en natuurlijk ook nog zingen, je wordt er niet alleen dorstig van maar ook hongerig. Chef Willy en zijn team staan inmiddels klaar om je op de gepaste wijze( vanuit de keuken zullen de mooiste Italiaanse aria's jullie te gemoet komen) te bedienen met alle soorten fijne vleeswaren en pasta's. Njam, njam!!!!!

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top