Amigos-dames slalomden vakkundig om het mogelijke te duchten Barbar Girls. Hoewel de cijfers toch een hele kloof toedichten aan Amigos bleef het een mooie en leuke wedstrijd om te volgen.

Zowel in set 1 als 2 konden onze middens Leen en Jana het verschil maken, zodat onze hoeken ditmaal wel heel gemakkelijk de punten op het scorebord konden zetten met een duidelijk in haar sas zijnde Tara Daerden. Deze laatste verving met brio onze bomber Katrien bij uitstek, die veiligheidshalve aan de kant gelaten werd met en kleine kwetsuur en die daaruit nog het meest supporterde. Tweemaal dezelfde uitslag van 25-19

In de derde set begon Barbar met iets meer werklust, maar werden vlug gecounterd door de sterk spelend Lies Eykens. Ook Lotte deed weer haar duit in het zakje en zo werd het voor een goed geïnspireerde spelverdeelster Tara Lauwers een makkie elke aanvalster op de juiste wijze aan te spelen. Van een veilige 23-17 voor ons vertrok Barbar nog voor een laatste eindspurt, maar sneuvelde toch bij 25-22.

We blijven in het vaarwater van de koplopers, maar moeten volgende zondag naar het hoger geplaatste VC Oudegem. Steeds een moeilijke wedstrijd voor ons, maar met de ingesteldheid van nu is stunten niet onmogelijk. Ook nog voor het ter pers gaan van dit artikel wisten we dat de heren 1 hun misstap tegen Lendelede hebben recht gezet met een duidelijke en gesmaakte zege tegen Mendo Booischot. Dus proficiat aan beide ploegen en doe zo verder. One team, one dream, one family. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top