Na de succesvolle Europese midweek-wedstrijd van onze dames moeten zij weer verder met de gewone competitie. Hopelijk kunnen zij de knop weer omdraaien en verder gaan op hun elan. Zaterdag ontvangen zij het laatste staande Barbar Girls met onze Britt Thielemans en woelwater Stephanie Van Bree. Helemaal geen makkelijke wedstrijd. Dames 2 krijgt op verplaatsing weer geen gemakkelijke hap voorgeschoteld, namelijk zij moeten de leider Veltem-Beisem bekampen. Nogmaals moet coach Tom maar weer een keigoed plannetje bedenken en nogmaals stunten. Dames 3 wacht misschien de gemakkelijkste opdracht tegen VST Lions, maar hier zal de Kempische rivaliteit weer gaan meepraten.

Heren 1 wacht weer een topwedstrijd. Zij moeten naar virtuele medekoploper Mendo Booischot. Dit is nooit een gemakkelijke wedstrijd. Nieuwsgierig als we zijn, kijken we nu al uit wat de heren in petto hebben na de wedstrijd van Lendelede. Heren 2 mag geen nonchalance dulden tegen het voorlaatste Sparvoc Lanaken en dan nog op zondag in de Arena met de Europese dames achter de toog. En heren 3 mogen hopen op een zege in Limburg tegen de laatste Dilsem-Stokkem, maar zijn dit soms niet de moeilijkste opdrachten.

In de wereldberoemde kitchen van chef Willy gaan weer de potten Jagersaus, de potten Bolognesaus alsook de potten Gribische saus verrukkelijk ruiken. Iedereen dus weer present. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top