Heren1, de fiere leider in de liga B, onderging de wet van de sterkste zaterdagavond. Wat ook coach Etienne probeerde, rendeerde vanaf set 3 niet op de gewenste manier. Onthouden doen we wel de eerste 2 sets toen er geen vuiltje aan de lucht was. Daarentegen H2, met de jarige coach Peter Bierinckx, versloeg naaste belager Mendo B. Wat een geschenk van zijn spelers. Ook Heren3 ging strijdend ten onder bij Lommel, maar toch lieten zij misschien de zege wel ontsnappen.

Zowel dames 2 en 3 versloegen op hun beurt de hoger geplaatste ploeg, wat een luxe. Dames 1 leek weer op weg naar een klinkende nederlaag tegen VDK Gent, maar wat een metamorfose vanaf set 3. Vechtlust, sterke verdediging, correcte bloks, blijdschap en tevens een superieur mentaal overwicht. Kortom het Amigos dat we al altijd willen zien met natuurlijk een niet te stoppen Katrien. De griep is ondertussen volledig uit haar lichaam verdwenen. Nu woensdag het toch wel imposante SK UP Olomouc te grazen nemen en we vangen onze eerste Europese puntjes. 

Woensdag gaan de dames ervoor, de supporters kunnen niet anders dan volgen op de beats van de onovertroffen Chris Schoeters en speaker Werner Van Duppen. Wees tijdig en tracht de auto te vermijden, het gaat stormen in de Achterstraat.

One team, one dream, one family. GEA Hppel Amigos.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top