Beste Amigos,

 

Woensdag aanstaande spelen onze dames 1 hun eerste Europese thuiswedstrijd tegen Up Olomouc uit Tsjechië om 20.30u. in de Gea Happel Arena.

Tijd dus om een nieuw supporters-idee te lanceren.  Mogen wij vragen dat zoveel mogelijk Amigos-supporters een GEEL FLUO-HESJE dragen tijdens de duur van de wedstrijd? Zodat we met z’n allen een knalgeel supporterscollectief vormen tegen de Tsjechische pletwals!  Moesten er ook nog mensen zijn die thuis trommel-gerief hebben, breng dit gerust mee, zodat we onze gangen kunnen gaan woensdagavond. Bij de heenmatch in Olomouc hebben we kunnen zien (en horen ;-) ) dat de Tsjechische meisjes duidelijk niet gewend waren om met trommelgeroffel te spelen. Laat ons dus met z’n allen, “super-enthousiast en in ’t geel”, onze dames steunen in hun Europese (wed-)strijd!!!

 

Noteer ook alvast zaterdag 6 december! Dan gaat de volgende editie door van “Amigos zingt & drinkt”. Die avond kan je voor, tijdens en na de wedstrijd van onze heren 1 tegen VC Kapellen de longen uit je lijf zingen in de cafetaria. Dit jaar zullen de, voor iedereen bekende, meezingers begeleid worden door super-ambience-live-accordeon-muziek. De insiders weten dat deze avond jaarlijks garant staat voor een super Amigos-feestje en voor de nieuwkomers : laat je verrassen en kom ook mee de stress uit je lijf zingen! J

 

Hopelijk tot dan!

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top