Met de komst van onze nieuwe sponsors mag Amigos terecht trots zijn om de ingeslagen weg met bravoure verder te zetten. Sportief kan dit weekend niet meer stuk, alle divisie- en provinciale ploegen zullen het beste van zichzelf moeten geven, maar juist daar ligt de sterkte van onze club. Groots in grote momenten.

Het herencompartiment staat voor een bepalend weekend. Heren 1 ontvangen zaterdagavond naaste belager Lendelede en heel Amigos zal wel reikhalzend uitkijken welk tactisch plannetje Etienne bedacht heeft om de bevrijdende zege thuis te houden. Zondagavond gaan onze heren2 in de arena voor een wedstrijd tegen Mendo B met de koppositie als inzet en zaterdag moeten heren3 naar Lommel. Deze concurrent heeft slechts 1 verlieswedstrijd meer, vandaar het belang van deze match.

Dames 1, uitgekegeld  in de beker van België door VDK Gent met veel te zware cijfers, haast op revanche nu zondag maar dan voor de competitie. Beide ploegen hebben zes punten, dus mogelijk toch een haalbare kaart? Dames 2 moeten naar Diepenbeek, dat op 1 puntje staat in de rangschikking met zelfs nog 1 wedstrijd tegoed. Na de succesvolle laatste matchen moeten onze dames nu bewijzen wat zij echt waard zijn. En dames 3, zij ontvangen medekoploper FH Nijlen. In deze omstandigheden is Patje een meester in coaching, gaat zijn konijnenpoot deze maal werken?

Buiten het sportieve zijn er ook nog de culinaire uitstapjes van chef Willy, gaande van Loempia's tot Tongrolletjes met Nantuasaus over curryworsten en vol-au-vent. Geweldig die Swedisch chef toch en pas maar op voor Europese woensdag, dan gaat gaat hij het wereldrecord walking diners trachten te verbeteren. Nieuwsgierig als we zijn, verwachten we weer het allerbeste voor tong en maag.

Nu nog een gouden tip van tante Kaat: wie volgende woensdag onze dames wil steunen in hun Europese campagne kan best het velocipeerd ter hand nemen, gezien de geweldige toeloop en de beperkte parkeerplaatsen. Parkeren aan de kerk behoort evenwel tot de mogelijkheden. Slechts een kort wandelingetje.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top