Na het Europese debuut in het Tsjechische Olomouc moesten onze dames terug nar de werkelijkheid van de liga A. Winnen was uiteraard het enige alternatief, indien onze dames in strijd wilden blijven voor de knikkers.

In de eerste set was er geen vuiltje aan de lucht. Onze dames bleven gedisciplineerd spelen en voerden de opgelegde instructies perfect uit, zowel receptie als aanval bleven een constante vandaar de 25-13 score.

De volgende set ondervond Amigos meer dan tegenstand genoeg, maar bleven in de eindspurt het kalmst. Met wat geluk kon men deze set ook binnenrijven met 26-24. Wie echter met vuur speelt, moet oppassen voor de mogelijke blaren. Hoewel onze dames toch probeerden  het zeil naar hun kant te trekken, bleken de Riemste dames echt vleugels gekregen te hebben en zorgden voor een duidelijke 15-25.

Amigos startte het best in de vierde set, maar kon deze voorsprong niet handhaven. Gelukkig waren onze dames nog het meest bij de pinken en hardmepster Katrien zette het orgelpunt in deze felbevochten wedstrijd met een 27-25 eindstand.

Nu volgt het tweeluik tegen VDK Gent, namelijk woensdag voor de beker en zondag voor de competitie. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top