Ongetwijfeld gaat de aandacht van alle Amigos-supporters naar de uitwedstrijd van onze heren1. Kunnen zij het fysiek sterke Vosselaar een tweede nederlaag aansmeren? De immer nadenkende Etienne zal als steeds wel een plannetje in zijn brein ontwikkeld hebben om deze gevaarlijke klip te nemen.

Heren2, niet minder bezig in de 1e divisie,en nu gecoacht door een heuse en volwaardige B-trainer,Peter Bierinckx, moeten de niet zo eenvoudige wedstrijd in Beverlo toch tot een goed einde kunnen brengen. Heren3 kunnen zondag in de eigen Arena bewijzen dat zij de ploeg van het dorp zijn met een rechtstreeks duel tegen de buren uit Zoersel, dat al een 10 punten achterstand kent op onze jongens.

Dames3 gaan zaterdag naar het steeds moeilijke VC Herenthout, curieus of Patje en zijn dames de zege naar Sint-Antonius kunnen brengen. Dames 2 ontvangt zondag het sterke Mavoc Mechelen. Kan Tom Spitaels zijn steeds beter spelend geheel weer naar de zege leiden? Het zou een stunt zijn.

Het in de CEV-cup werkelijk magistrale Dames 1, met zowel Lies Eykens als Katrien Gielen als tweede en eerste in de rangschikking van de beste speelster, moeten het dit weekend opnemen tegen Kivola Riemst, één der nieuwkomers in de liga A. Kunnen onze dames zich weer opladen als in Olomouc? Zetten zij hun sportieve opmars verder? Zaterdagavond weten we het antwoord maar een zege zou toch mooi meegenomen zijn.

Swedisch chef Willy, gerecupereerd van een Tsjechisch uitstapje gaat er als van oudsher weer een superlekker weekendje van maken. Genieten van zijn steak of visgerechtje in een gezellig volleysfeertje is toch de max. Nazdrovjie!!!!!

  

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top