Dit weekend kondigt zich vooral aan als een outside getint geheel. Beginnen we met de heren 1, zij gaan zondag op zoek naar een volgende overwinning in en tegen Kruibeke. Gesterkt door de prima match tegen Wara Genk  moet dit kunnen tegen de slechts 1 zege tellende tegenstrever. Maar onthoud vooral het verhaal van de beer en zijn pels. Heren 2 gaan ook buitenshuis naar VTI Blok Hasselt, dat zelf op een 5e plaats staat. Geen gemakkelijke verplaatsing, maar de teamgeest van heren 2, elke week groeiend, moet dit kunnen oplossen. Enkel heren 3 spelen thuis tegen het niet te onderschatten Eisden-Maasmechelen. Maar het in the flow verkerend heren 3 moet er maar een erezaak van maken om de zege veilig te stellen. 

Dames 2 speelt zondag thuis tegen Lizzards Lubbeek. Hier bestaat een reële  kans dat mits een winst van onze dames hun rangschikking danig wordt versterkt. Dames 3, het pronkstuk van secretaris Patrik, gaat naar Arendonk en zoals steeds verwachten van hen niet minder dan een zege. Wat een druk.

En dames 1 dan? Eerst gaan zij een ommetje maken in Tongeren. wat hen daar te wachten staat, is nog koffiedik kijken. Er zijn heel wat speelsters van ons en zelfs ook onze trainer-coach,  met een Datovoc verleden en dat geeft telkens een warm maar zenuwachtig gevoel voor deze wel zeer belangrijke wedstrijd.

Nadien vertrekken zij samen met de supporters en bestuursleden naar het Tsjechische Olomouc, voor een historische wedstrijd. Namelijk voor de eerste maal speelt een ploeg van Amigos Europees en dit moet  vooral een specialleke worden.

Niettegenstaande superchef Willy de oosteuropese keuken gaat inspecteren, mag nu sous-chef Koen de uitdaging niet uit de weg gaan. Dus weer smullen in onze Arena.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top