De weekend festiviteiten begonnen met een beker wedstrijd voor de A-jongens met een super duo als coaches ( Claude Holvoet en Peter Bierinckx) en die twee heren leidden onze jongens naar een mooie zege tegen Packo Zedelgem.

Heren 2 met als coach Peter Bierinckx en heren 3 met als coach Jonas Van Wezenbeeck gingen dan aan de slag. Beide coaches konden de zege claimen met heren 2 een flinke revanche tegen Fixit Kalmthout en heren 3 een afgetekende zege tegen Belsele. Beide ploegen bekeren dan ook verder.

Dames 1 nam enigszins gemakkelijk de maat van  Kivola Riemst. Katrien Gielen, ietwat nonchalant gestart, bewees weer haar waarde aan de service en spijkerde enkele aces keihard tegen het canvas. Dit werkte inspirerend voor de overige speelsters en met 16, 18 en 16 tegenpunten was de zege toch gemakkelijk.

Heren 1 hadden het sluitstuk in handen met een 1/8 finale tegen A-liga ploeg Axis Shanks Guibertin. In de eerste set lieten zij de setwinst liggen bij een 23-21 voorsprong. In set 2 hadden zij iets teveel respect voor een ontketend Guibertin met Allan Van de Loo en Alosja Urnaut in de hoofdrol. Gelukkig konden onze heren zich herpakken in de derde set en dat moet hen toch een riem onder de gordel geven.

Vandaag moeten zowel onze heren en dames nog aan de slag tegen Wara Genk voor de competitie en de dames tegen Olmen, dat een voorgift van niet minder dan 6 punten krijgt in de beker van Antwerpen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top