Dit weekend staan er weer enkele “in-het-oog-springende” wedstrijden op het programma in onze arena!

In het kader van “De Beker Van Vlaanderen” spelen zaterdag om 14u. onze MU17 tegenFixit, maar ook onze Heren 2 bekampen deze club uit Essen. Kunnen de discipelen van Peter Bierinckx hun 3-0 nederlaag (competitie) van in Fixit rechtzetten voor deze Beker?

Ook onze Heren 3 nemen deel in deze Bekercompetitie en zij bestrijden, eveneens om 14u., Belvoc Belsele.

Om 17.30u betreden onze Dames 1 (Liga A) de arena. Zij ambiëren een plaats in de volgende ronde van “De Beker Van België” en nemen het op tegen de nieuwkomer in Liga A-dames, nl. Kivola Riemst!

Hierna (20.30u.) staat de absolute topper van de dag geprogrammeerd, nl. onze Amigos Heren 1 (Liga B) tegen Liga A-heren Axis Shanks Guibertin. Bij winst zou Asse-Lennik de tegenstrever kunnen zijn, wat toch écht een topaffiche is!

Op zondag spelen onze Heren 1 om 16u. voor de competitie tegen Wara Genk, die vijfde staan in de rangschikking. Zij zorgden vorige week voor de eerste transfer voor volgend seizoen, nl. Koen Thijs (ex-Amigos) speelt volgend seizoen voor de club met de flamboyante voorzitter.

Om 18u. gooien onze Dames 1 alle remmen los tegen Olmenseuit 2de provinciale in het kader van “De Beker Van Antwerpen”. De “zoo-meisjes” krijgen maar liefst 6 punten voorsprong elke set, wat dus zeker voor enige spanning zal zorgen.

Als speciale Halloween actie betaal je 1 maal inkom en geniet je telkens van 2 topwedstrijden !

Uiteraard zijn alle supporters op deze wedstrijden van harte welkom! Weet dat iedere “Amigo” het ten zeerste waardeert dat de tribunes vol zitten met een enthousiaste schare supporters! Tot Dan !

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top