Een sterk Amigos startte als een wervelwind, maar naarmate de wedstrijd vorderde, ontsnapte ons de greep op de match.

In set 1 liepen onze dames uit tot 2-5 met een bedrijvige Katrien Gielen, maar Asterix reageerde via Nathalie Lemmens en Sarah Cools en de score ging dan van 7-7 naar 13-13. Van dan af kon Amigos een kleine kloof slaan, die verder uitgebouwd werd en met een out-service van Asterix stond uiteindelijk de 18-25 op de bordjes.Dit was even slikken voor Asterix.

Asterix herschikte zijn team in set 2 en dit gaf een gelijkopgaande set tot 14-14. Sarah Cools en ook Kaja Grobelna misten in de eindfase  echter niet en zo kwam de  25-19 op het scorebord. 

In set 3 leidde Asterix voortdurend , gevolgd op slechts 1 of 2 puntjes door Amigos. Bij 15-15 kwamen onze dames op gelijke hoogte en namen zelfs een voorsprong met Tara Lauwers en Katrien Gielen. Toen duwde Asterix iets heviger op de gaspedaal en nu 25-18 als laatste setstand.

Was het vat af bij onze dames? Asterix ging nu als een wervelwind er van door met een 8-1 als gevolg. Iet wat laat reageerden onze dames dan toch. Lies Eykens vuurde de manschappen aan en met een scorende Leen Adams kwam Amigos terug in wedstrijd, maar kon de immense kloof niet meer dichten.25-17 

Alles bijeen een toffe match, maar Asterix was uiteindelijk wel de betere ploeg en verdiende de zege, alhoewel er toch nog iets meer in zat voor ons.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top