Dit weekend staat er weeral heel wat te gebeuren op sportief vlak voor onze ploegen. Heren 1, gesterkt door de zege in de beker van Antwerpen tegen reeksgenoot Kapellen, ontvangt zaterdag BW Nivelles dat zelf op slechts 2 punten van onze heren staat. Coach Etienne kan misschien enkele gekwetsten recupereren, zodat deze match een ware thriller kan worden. Heren 2 spelen zondag thuis tegen Geetbets. Pikant detail is dat Wim De Greve, vriend van onze ster Katrien Gielen, bij Bevo Geetbets speelt en dus een zoveelste reden om onze tweede ploeg massaal en vocaal aan te moedigen. Clubrevelatie Heren 3 moeten zaterdag naar Bolderberg en kunnen en gaan daar hun 3e plaats verdedigen.

Dames 1 wacht een opdracht van jewelste, zij moeten op verplaatsing naar Asterix Kieldrecht met Yellow Tigers, Sarah Cools en Domenika Strumilo en natuurlijk ook met een topper als Sara Smits in haar rangen. Er zijn gemakkelijkere opdrachten. Toch nog eens vermelden dat Asterix voortaan zijn thuiswedstrijden speelt in Beveren, sporthal De Meerminnen, Klapperstraat. Voor dit weekend komt er nog bij dat Beveren voetbal thuis speelt om 18h00 en er praktisch geen parkeerplaats zal zijn. Spannend. Dames 2 gaan zaterdag naar het  puntenloze Bouwel en kunnen hier hun seizoen reeds veilig stellen met een te verhopen zege, zeker na de zeehondjesknuppeldag tegen Zoutleeuw. Ook zaterdag ontvangen dames 3 Bouwel in de 1e provinciale reeks. Hier wordt het zeker een strijd om de knikkers, daar beide ploegen een zelfde puntenaantal hebben.
Wie dit weekend de Arena bezoekt mag zich ook culinair laten verwennen. Chef Willy gaat van de Ardennen zelfs tot in Sicilië om het beste weer op tafel te toveren. Rare man die Willy toch.

 

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top