Ere wie ere toekomt en we beginnen dus met de heren. Zondag gaan onze heren 1, ongeslagen in de competitie, op bezoek naar Marke Webis Wevelgem. Voorwaar geen sinecure, maar coach Etienne zal zeker zijn plannetje klaar hebben om deze moeilijke trip tot een goed einde te brengen. Heren 2, nog niet echt lekker volleyballend, moeten ook zondag naar Lizzards Lubbeek, dat met hetzelfde puntenaantal staat en deze ontmoeting is steeds een thriller waard. Het op dit ogenblik derde geplaatste Heren 3 ontvangt eveneens zondag het slechts 1 puntje minder tellend Wara Genk. Coach Jonas gaat er steeds van uit dat  de eigen kracht van het team veel vermogen heeft, kijken of hij weer gelijk krijgt.

Nu onze dames. Het team van coach Pascal Gora ondervond in Charleroi dat de competitie in de liga A weer aan slagkracht heeft gewonnen. Niet direct slecht spelend moesten ze het onderspit delven tegen een zeer gemotiveerd Dauphines. Nu zaterdag ontvangen ze het sterk gewijzigde, maar niet minder internationaal geïnspireerde Oxyjeunes Sodraep Farciennes. Hier rekenen we toch op een goede wedstrijd en de mogelijke winst. Dames 2 ontvangt zondag het nog puntenloze Tarco Zoutleeuw en coach Tom Spitaels kan hier een gouden zaak doen. Dana en haar kompanen mogen deze kans zeker niet laten liggen. Ook dames3 gaat zondag op bezoek naar Mavoc Mechelen. Alhoewel onze dames al een voorsprong van 4 punten hebben op Mavoc, moeten zij toch alert blijven in het Mechelse. Patrik en zijn meisjes wezen hierbij gewaarschuwd.

Tot slot rekenen we op al onze supporters voor een mooi en sportief weekend en natuurlijk ook op chef Willy voor het zoveelste culinair hoogstandje. Njam, njam! 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top