Ondanks de goede en stevige  training van vrijdagavond konden onze dames de hoge ambities niet waarmaken in "La Salle Balens" te Charleroi. Aanvallend en verdedigend waren zij de minderen van een dartel en frivool Dauphines Charleroi.

In de eerste set was het blijkbaar een regelrechte strijd tussen Martina Nosekova en onze Katrien Gielen om de titel beste aanvalster, maar toe Louise Staquet ook haar duit in het zakje deed telkens schitterend aangespeeld door de Spaanse Corral Bouza moest Amigos buigen bij een 25-20 uitslag.

Amigos startte wederom goed in de tweede set met vooral Lotte Vandendriessche in de schijnwerpers en liepen uit naar een verdiende 2-5, maar teveel rechtstreekse foutjes zorgden ervoor dat Charleroi terug kon aanpikken. Nu kon Jana Kerremans op haar beurt weer de voorsprong uitbouwen, maar de twee genoemde Charleroi aanvalsters beslisten er anders over met een 25-18.

In de derde set startte Charleroi furieus met een droge 8-2. Gelukkig hervonden onze middens Jana en Leen hun trefzekerheid en bij 10-10 was alles te herdoen. Amigos kende nog een kleine remonte, maar de aanwezige Spaanse talenten lieten verder niets toe. Purchartova en Nosekova maakten dan voor de derde maal op rij uit bij 25-17.

Start in mineur, maar toch onthouden we de vechtlust van onze dames en de talrijke flitsen van onze aanvalsters. Volgende week moeten we zeker tegen Farciennes iets rapen. Dus rekenen we op een uitgebreide schare supporters.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top