Telkens een nieuw seizoen voor de deur staat is het steeds koffiedik kijken, waar de verschillende ploegen in de rangschikking zullen vertoeven. Winst en nederlaag liggen dikwijls heel dicht bij elkaar in de liga B, ook voor GEA Happel Amigos. Hoewel manager Claude zijn uiterste best gedaan heeft om een degelijk geheel op de been te brengen, zullen de eerste matchen tegen namelijk Berlare-Zele, het immer zwarte beest van onze heren, en Achel richting aangevend zijn voor de rest van het seizoen.

Trainer-coach, Etienne De Buck, neemt na een jaartje dames met als bekroning een Europees ticket, weer het roer in handen samen met zijn assistent -trainer en scouter Ivo D Wachter. Met het verdwijnen van Koen Thijs werd Daan Jongmans doorgeschoven als stand-in van de zeer getrouwe Robin Blondeel als spelverdeler.

Coach Etienne beschikt nu over een schare aanvallers met voorop de kapitein van het team Wim Cox, de ervaren Roel Nuyts komend van VDK Gent, de beloftevolle Mathias Blondeel komend van de 2e ploeg en de clubspeler bij uitstek Oscar Nuijtten. ook de twee hardmeppers van dienst Wouter Vriens en het oertalent Jeroen Oprins als opposite.

In het midden worden Pieter Relecom en Viktor Vriens vergezeld door Jonathan Devriese, komend van Lendelede, om hun taak wat te verdelen. Met de flegmatieke en talentrijke Kevin Geerinckx beschikt Amigos over een nimmer twijfelende libero, die ons iedereen benijdt.

Weerom blijft het een boeiend seizoen met als opdracht minstens top 5 in de competitie, voor de beker  van België mits winst tegen killer van Zoersel, Walhain een wedstrijd tegen Guibertin en in de beker van Antwerpen een uitwedstrijd tegen 1e divisieploeg Fixit  Kalmthout. Geen sinecure voor het new-look Amigos

 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top