Eert en vooral dikke proficiat voor de heren, die zich weeral plaatsten voor de volgende ronde van de beker van Belgiƫ door het plaatselijke Torhout te verslaan met 0-3.

Voor de galawedstrijd van onze dames tegen landskampioen Asterix Kieldrecht daagden heel wat supporters op om het new-look Amigos aan het werk te zien. Hoewel Asterix bijna op volle oorlogsscherpte verscheen, enkel Sarah Cools en Domenika Strumilo ontbraken nog door de vele internationale verplichtingen van de Yelow Tigers, was dit Asterix een maatje te groot voor onze Amigos-dames.

Toch was het een enige gelegenheid om gelegenheidskapitein Katrien Gielen even in de bloemekens te zetten voor haar titel van Belgisch kampioen beachvolley samen met haar maatje Marta Sobolska, die jammer genoeg niet aanwezig kon zijn.

De wedstrijd hobbelde voor beide ploegen op een gezapig tempo verder, met hier en daar enkele flitsende rally's. Kapitein Sarah Smits van Asterix en haar medespelers bleven echter in de meeste gevallen baas over onze meiden. Alhoewel kersverse trainer-coach Pascal Gora nog heel wat werk voor de boeg heeft, kunnen we toch vele positieve dingen reeds herkennen.

Indien onze gekwetsenboeg nu nog verder leeg loopt, kunnen we de nakende competitie hoopvol aanvangen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top