Met de jaarlijkse BBQ dit jaar ging ook de galawedstrijd tegen het prestigieuze Precura Antwerpen door en deze wedstrijd werd dan ook gevolgd door zo'n 350 personen. Succes dus.

Nu zaterdag om 20.30 geven onze dames partij aan het jonge en ambitieuze Asterix Kieldrecht, nog steeds onder leiding van de architect van de Yellow Tigers, Gert Van den Broeck. Speelsters als Domenika Strumilo, Kaja Grobelna, Sarah Cools en andere jongeren zullen binnen de kortste keren ook het statuut van vaste waarde binnen de Yellow Tigers bekomen. Dus een buitenkansje om dit jonge geweld aan de slag te zien en vergeten we zeker de dapperste krijger aller Galliƫrs niet, namelijk de onverwoestbare en zeer sympathieke kapitein Sarah Smits.

GEA Happel Amigos wil inderdaad uitpakken met zijn aanwinsten, die ons zowel Europees als nationaal de nodige veerkracht zullen meegeven, want dat zal wel nodig zijn gezien de loodzware opdrachten die de ploeg nog wacht. Uiteraard kunnen we nog steeds rekenen op een super-gemotiveerde Katrien Gielen, tevens kampioen Beach-volley dit jaar.

Gaan Tara Daerden, Brenda Taga, Jana Martens en de nog steeds revaliderende Marij Vandenbussche, tesamen met Lies Eykens, Leen Adams, Lise Schuerwegen, Tara Lauwers, Lotte vandendriessche en Jana Kerremans weer voor een Europees ticket en succes in de beker van Antwerpen en Belgiƫ?

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top