Langszaam aan trekt alles zich terug opgang, ook zo de voorbereiding van ons Tweede Heren Team, die na 2 weken trainen vrijdagavond de tijd rijp vonden om zich eens aan een tornooitje te wagen .... Onder aanvoering van de nieuwe trainer/Coach Peter Bierinckx trokken Yannick Wijnen, Daan Jongmans, Michael Delbaere,Bart Cox, Ben Belmans, Christophe Van Meerbeeck, Tim Verheyen en Ruben Heye naar de kust om De Haan deel te nemen aan het 41ste Internationale tornooi.
Openingsmatch op zaterdag tegen Vamos werd met 2-1 gewonnen, ook BVMV Beerse moest er met dezelfde score aan geloven,He-voc en Warsco Eisden werd geen set gegund en gingen met 2-0 voor de bijl. Dagwinst op zaterdag was het gevolg.
Voor dag 2 van het tornooi kwamen dezelfde ploegen aan de start, en net zoals de laatste 2 wedstrijden van ztaredag kon ook zondag niemand een setje inpikken van Onze Heren 2. Vamos, BVMV Beerse en He-voc waren eraan voor de moeite en moesten de duimen leggen met 2-0. Dat moet het sein geweest zijn voor Warsco Eisden om reeds vroeger terug naar Limburg te trekken want ze gaven forfait voor die laatste wedstrijd. Niets lag onze mannen dan nog in de weg om ook de tweede dag binnen te halen en de eerste beker dit seizoen terug te brengen naar de Gea Happel Arena.

Dat het team een prachtig teambuilding weekend heeft gehad, met gezellige kaartspelletjes en het daarbij horende vocht en voedsel, daar moeten we niet aan twijfelen !

Proficiat Gasten en laat het een sterk begin voor dit seizoen zijn !

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top