Beste Volleybal-liefhebbers,

 

Volleybalclub Amigos is, in samenwerking met zitvolleybalclub Scabazoe weer volop in de weer met de organisatie van het alomgekende volleybal massa tornooi! We zijn dit jaar al reeds toe aan onze 39-ste editie. Naar al oude traditie vind het tornooi weer plaats in het laatste weekend van juni; namelijk op zaterdag 28/06/2014. Locatie net als voorbije jaren in de sporthal GSA,ARENA en op de speelplaatsen van de GSA, Achterstraat 30, 2980 St.-Antonius Zoersel.

Net zoals vorig jaar bieden we verschillende reeksen aan, zodat er voor ieder team (minstens 6 personen) wel een geschikt niveau te vinden is. In de reeks gemengd recreatief valt dit jaar ook weer de zitvolleybal trofee te winnen.

 

Een overzicht van de diverse reeksen:

- Heren Gewest

- Heren Recreatief

- Gemengd Recreatief (minstens 2 dames op het veld) + zitvolleybal

- Dames Gewest

- Dames Recreatief

- Bedrijven- en verenigingen competitie.

 

Aanmelden van de ploegen kan vanaf 9:30; aanvang van de wedstrijden stipt om 10:00. Gedurende de ganse dag is er eten en drinken aan democratische prijzen te verkrijgen.

 

Deelnemen kost € 15; inschrijven kan via mail : Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. , of het formulier bezorgen, ARENA achterstraat 30, 2980 St-Antonius Zoersel).

De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld op de rekening van van VOC Amigos vzw : BE68 1325 0858 0034 , met vermelding “tornooi 2014 + ploegnaam + reeks”.

 

Iedereen van harte welkom!

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top