Zaterdag moesten onze scholieren het sportief opnemen tegen de jongens van Mendo Booischot en moesten hun meerderen herkennen in die Booischotse ploeg. Gelukkig konden de toppreminiemen maandagmorgen de stand in evenwicht brengen met een leuke zege tegen de leeftijdsgenoten van buur VC Zoersel. Alles hing dan van dames1 af of we met een positief saldo uit Turnhout zouden terugkeren.

De krantenkoppen logen er absoluut niet over dat onze dames meer dan verdiend de beker voor de vierde maal op vijf jaar binnenhaalden. Uitblinksters vernoemen doet meestal schade aan de verdiensten van de anderen, daarom zetten we al de meisjes toch even in de bloemetjes. Vooreerst de dames die het schip verlaten of toch even stoppen : de trouwe kapitein Evy, de hardmeppende opposite Ines, de stille maar solide middenspeelster Kim, de immer vinnige en spitse spelverdeelster Joke en de werkmier bij uitstek Britt. Bij de blijvers zien we de steeds attente Leen, de opportunist Lies, de meesterblokster en spelverdeelster Tara, de baas van de verdediging en libero Lise, het talent in wording en youngster van de ploeg Lotte, de openbaring van het seizoen Jana en natuurlijk het sympathieke gevaar uit Limburg Katrien. Dit alles onder de bezielende leiding van Etienne en Wim, maar vergeten we zeker de co-coaching van Tine niet.

Terug naar de wedstrijd, die enkel in set 3 de verhoopte spanning met zich meebracht. Was het wat nonchalance bij onze dames of kon M-Siks toch beter? Wie zal het zeggen, maar zeker was de beker na de zoveelste harde service van Katrien en de daarop volgende doodssteek van Ines.

Proficiat weeral voor de dames, die nu al worden geconfronteerd met de uitdaging van volgend seizoen. Eindigen doen we in schoonheid nu donderdag in de GSA met de oh zo beroemde jeneverwedstrijd en dan starten we de volgende weken onder de  leiding van de nieuwe trainer Pascal Gora. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top