Dit weekend staat volop in de belangstelling van de finales van de beker van Antwerpen, die doorgaan op zaterdag in de sporthal van Vlimmeren en op paasmaandag in de Technicohal van Turnhout.

Onze club had het dit seizoen bijzonder moeilijk om zijn bekerwerk tot een goed einde te brengen. Dikwijls was het balen om de net niet situatie, maar ja dit is nu éénmaal een deel van het spel. Niettegenstaande dit alles is Amigos toch nog actief in drie disciplines.

Zaterdag rond 15h30 moeten onze jongens scholieren het sportief opnemen tegen de jongens van Mendo Booischot. Deze wedstrijd is zeker de naam van topper waard en dus alleszins de moeite om samen met onze jongens te beleven.

Op paasmaandag vertrekken onze jongens pré-miniemen reeds heel vroeg richting Turnhout voor hun finale tegen onze buren van VC Zoersel. Begin van deze match is voorzien om 9h30 en om deze dag af te sluiten opent onze eerste damesploeg de sportieve debatten rond 19h30 tegen reeksgenoot M-Siks Blaasveld. Het is onnodig te zeggen dat beide teams mekaar door en door kennen. Wellicht zullen beide coaches wel een sportief plannetje bedacht hebben om het andere team voor schut te zetten. Zeker is dat deze finalematch in het teken staat van de vele afscheidnemende speelsters en coaches. Niet alleen zullen er wel wat emo-momenten zijn, niettemin zullen beide teams strijden als geen ander om de titel van de beste ploeg van de provincie.

In al deze commotie moet paashaas Wlly en zijn culinair team forfait geven voor de paasbrunch van paaszondag. Iedereen mag nu paaseieren rapen in eigen tuin in plaats van lekker te snoepen in onze Arena. Eén ding is zeker, er komen nog wel voldoende activiteiten waar Willy zijn duivels kan en zal ontbinden.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top