Nu de competitie al gestopt is voor onze eerste damesploeg met de eindwinst in play-off2, gaat alle aandacht naar onze trots bij de heren. Willen zij hun tweede plaats veilig stellen moeten zij met tenminste met  3-2 winnen tegen het voorlaatste Berlare-Zele, dat slechts 1 punt achter staat op onze buren van VC Zoersel. Datzelfde Zoersel mag als afsluiter naar de kampioen van de reeks Haasrode. Speculaties zullen er wel zijn, maar dat mag geen invloed hebben op het sportief verloop van deze competitie.

Heren 2, met gelegenheidscoach Peter Bierinckx maar ook de coach voor volgend seizoen, gaan op bezoek bij VT Hasselt, die op een voorlaatste plaats staan. Dus rekenen we op een volle Limburgse buit. Heel wat spelers van heren 2 verkassen binnen de club of naar de buiten, dus een ideale manier om met een goed gevoel deze competitie af te sluiten.

Heren 3, om diverse redenen iets minder draaiend, speelt zondag tegen het zesde geklasserde FH Nijlen. Deze ontmoeting blijft steeds tot de verbeelding spreken en kan mits wat geluk aan onze zijde nog eens een overwinning  met zich meebrengen.

Ook dames 2 speelt ook op zondag zijn laatste match thuis tegen Stekene, dat vierde geplaatst is. Een hele klus voorwaar, maar willen de dames nu eens laten zien tot wat zij werkelijk in staat zijn en de afscheidnemende coach Tim Van Hemeldonck een gigantische zege aanbieden als dank voor zijn inzet, zijn gedrevenheid en zijn steeds groeiende ambitie.

Ook onze Swedisch chef, pas terug van een korte honeymoon-uitstap naar het land van Ratatouille,   gaat zijn uiterste best doen dans la cuisine om de innerlijke mens weer te bevredigen na een deugddoend partijtje volleybal in onze Arena.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top