Zaterdagavond spelen onze dames 1 hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Oxyjeunes Farciennes. Bij volle winst van onze meisjes en indien Hermes Oostende slechts 1 punt pakt in Tongeren, kunnen wij wederom de titel van play-off 2 vieren. Spanning alom in de liga A.
De prijsbeesten van Jonas moeten naar Kasterlee. Dus de tweede tegen de derde en bij winst komen onze jongens op een gedeelde tweede plaats en is alles nog mogelijk.
Zondag gaan dames 2 op bezoek naar de buren van Zandhoven, die reeds nu al kampioen zijn met een lengte voorsprong. Kunnen onze dames daar nog iets forceren?
Heren 2 ontvangen dan VC Mortsel in onze Arena. met interim-coach Peter. Gaat hij en zijn discipelen de Mortselse formatie puntloos terug sturen en alzo hun puntentotaal weeral verhogen.
Als laatste onze heren 1, die naar het 4e geplaatste Kruibeke moeten. Hier staat nog heel wat te verdienen. Willen onze heren nog in aanmerking komen voor een plaatsje in de liga B, dan moeten zij misschien wel eens diep gaan en een heuse revanche nemen op de Kruibeekse ploeg.

Inmiddels blijft huischef Willy zijn pannen en potten alle eer aandoen en dus voor ons is het weeral genieten bij pot en pint. 

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top