De voorlaatste wedstrijd in de play-off 2 was een finale "avant la lettre" , want op 21/04 strijden beide teams nog om de titel voor de beker van Antwerpen. Dus de vijfde wedstrijd tussen beide teams.

Tot 7-7 was de wedstrijd in evenwicht, maar dan nam Amigos de overmacht hoewel M-Siks niet versaagde. Coach Etienne besliste voor een dubbele wissel en Tara aan service en Jana steeds op shoot leverde hem de nette winst bij 16-25.

In de tweede set was het spelbeeld hetzelfde als de eerste tot 7-7, maar nu nam een beter spelend Blaasveld de overhand. De ontstane voorsprong kon niet meer ongedaan gemaakt worden en M-Siks won met 25-21. Dus 1-1 in setten.

M-Siks startte nu het best, maar onze dames reageerden gevat. Bij 11-10 kwam Katrien aan opslag en met zes spijkerharde services dwong zij Blaasveld op de knieën. Joke verdeelde het spel zo secuur dat al onze aanvalsters om de beurt konden scoren. Stand 18-25.

De vierde set leverde nog weinig weerstand op van een moegestreden Blaasveld. Joke bleef het M-Siksblok voortdurend voor schut zetten, zodat iedereen weer aan het nodige scoren kwam. Lies en Ines namen constant de verdediging op de korrel en Katrien nam het laatste punt ook nog voor haar door een professioneel blok out te slaan.11-25

Volgende zaterdag de laatste wedstrijd van enkele meisjes, mits een zege van het in nood verkerend Tongeren tegen Oostende en een zege van ons tegen Farciennes eindigen we nog vijfde. Dus supporters gevraagd voor misschien het exploot van Dames 1.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top