Dit weekend kennen we een beperkt aanbod aan wedstrijden in onze vertrouwde Arena. Het sportief management van de club is echter des te meer actief om voor volgend seizoen weer combatieve ploegen op de been te zetten, nochtans blijft huischef Willy steeds paraat staan om het inwendige van de Amigosvrienden te bevredigen.

Heren 1, na de deugddoende zege op onze buren, heren 2 en dames 2 mogen een weekendje rusten en alzo de batterijen weer opladen om de laatste rechte lijn naar het einde in te gaan.

Dames 1 strijdt nog steeds om plaats 1 in play-off 2. Zaterdag moeten zij naar M-Siks Blaasveld, dat thans op de laatste plaats staat en rechtstreekse daler is uit de liga A. Logischerwijze moeten onze dames met de drie punten terugkeren uit Tisselt, maar zoals zo veel keren al gebeurd mag je deze M-Siks niet beoordelen op hun plaats in de competitie maar wel op hun gebruikelijke vechtlust. Eigenlijk is deze wedstrijd een finale van de beker van Antwerpen" avant la lettre", want op paasmaandag strijden beide teams nog om deze zeer begeerlijke titel van beste ploeg van de provincie.

Heren 3 staan in de beslissende fase van het kampioenschap en ontvangen zondag het 5e geplaatste Herenthout. Spijtig genoeg ontbreken enkele toppers bij onze heren, maar coach Jonas, bezig aan een berejaar, zal wel weer iets creatiefs uit zij hoge hoed toveren om er een attractieve topper van te maken.

In de schaduw van deze wedstrijden kunnen Heren 7 nogmaals hun zegedrift bewijzen tegen Kasterlee en dames 3 hetzelfde tegen VC Puurs. Genoeg redenen om nogmaals af te zakken naar onze geliefde Arena.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top