Na het miserabele gedoe, met een zware 3-1 nederlaag als gevolg, van onze dames woensdagavond in Michelbeke, zijn ze wel verplicht om toch nog eens alles te geven tegen de leider van de play-off2. Geven zij toe aan het meesterschap van Hermes of blazen zij play-off weer nieuw leven in nu zaterdag om 20h30.

Op dit zelfde tijdsstip spelen de heren2, bezig aan een sterke periode, ook al een topwedstrijd, maar dan in en tegen Fixit Kalmthout. Kunnen de boys van Tom Spitaels  hun blazoen verder oppoetsen om de thuisploeg de nederlaag aan te smeren, dat wel 4 punten hoger staat.

Zondag wordt weer een super-sunday. Heren 1, soms wervelend, soms een beetje ontgoochelend, trekt naar de buren van VC Zoersel en speelt daar om 18h00 de derby der derby's. Gaan de jongens van Wim Truyen ons de loef afsteken of gaan de discipelen van Jan nog eens met de volle winst lopen?

Ook in onze Arena is er een heuse topper. De absolute leider van de 2e divisie Stalvoc Beverlo komt op bezoek. Bewijzen zij hun meesterschap of gaan Jonas Vanwezenbeek en zijn mannen ervan uit dat zij ook bij de top behoren en mogelijks nog kunnen promoveren.

En als laatste serveren we de leuke damesmatch van de meisjes van Tim tegen de iets verdere buren uit Bouwel. Mogelijkerwijze kunnen zij nog eens voor de verrassing zorgen met een  winst en zich definitief veilig voelen in het degradatiegevecht.

Dit alles wordt weer eens overgoten met de culinaire kunsten van huischef Willy, die zowel zaterdag als zondag paraat staat samen met zijn team om ook de innerlijke behoeften van de sportende mens te bevredigen.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top