Onze dames moesten na de riante zege van vorig weekend tegen Tongeren, weer aan de bak tegen Limburgse meisjes. Alvast geen sinecure daar de Tongerse meisjes de puntjes meer dan broodnodig kunnen gebruiken.

 Amigos vatte deze wedstrijd heel geconcentreerd aan en met zwaar servicewerk werd Tongeren onmiddellijk bij de keel gegrepen. De stand ging van 3-6 plots naar 10-22 door hard werk van Lies, een ongrijpbare Jana en super Ines, die bij 12-25 orde op zaken zette.

 Ook in set 2 liet Amigos geen spaander heel van de Tongerse muur. Weer leverde Jana een dijk van een set, bijgestaan door haar maatjes. Bij 10-15 was de set weeral gespeeld en kon Katrien de uiteindelijke 18-25 op de bordjes bombarderen.

 Amigos liep onmiddellijk weer uit maar bij 4-8 stokte ons aanvalsgeweld toch wel even. Etienne stuurde bij van aan de zijlijn en kreeg zijn meisjes weer op de rails, zodat we toch weer 15-15 stonden. Eerst Leen met een mooie omloop, vervolgens Ines met een echte bom en dan een goede blok van weer Leen leverde ons weer de eindstand bij 19-25.

 Amigos speelde een zeer degelijke wedstrijd, moeten nu woensdag naar Michelbeke, dan naar Blaasveld om zich dan te focussen op onze laatste wedstrijden tegen Oostende en Farciennes voor de knikkers.

Nieuwe Sponsors

Right Adsense

Go to top